Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alay eden TRT!..

Bana yağan e-mailin haddi hesabı yok. Sevgili okurlar, bana değil, TRT Genel Müdürlüğü'ne ve de Başbakanlığa yazın.. TRT'nin vergileri ile yaşadığı Türk halkını nasıl sattığının, hepimizle nasıl alay ettiğinin farkında olmaz görünenler, tepkinizin büyüklüğünü ve yoğunluğunu görsünler.
TRT'ye yazdıklarınız buza yazılmış muamelesi görecek, kesin. Çünkü TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, dünyanın en vurdum duymaz yöneticisi.. Yayıncılığı bilmiyor. İşin farkında değil.
Ama tüm yasal formaliteleri zorlayarak Şahin'i oraya getiren kişi Başbakan'ın ta kendisi.. Bu ülkede de hemen her şey Başbakan'ın iki dudağı arasında. O emrederse, Şahin muma döner ve TRT hiç değilse yarı çeyrek final maçlarını başı, ortası ve sonuyla adam gibi verir, üç kuruş reklam parası için adını taşıdığı milletini satmaz, ona yalan söylemez.
Hiç ama hiç utanmadan, tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkan Paraguay'ın sevinç ve o mağrur Japonları üzüntü sahnelerini, yani sporun en insancıl görüntülerini bir kez daha seyirciden kaçırıp o iğrenç reklamlara daldılar ve gene halka yalan söyleyerek. "Az sonra birlikte olacağız" deyip yok oldular..
Futbolu hem de içinde yaşayan, ordan gelen Başbakan da ne dediğimizi anlamazsa, yapacak bir şey yok..
Biz bu muameleye layığız demektir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA