Malzemeler
- 1 paket pötibör bisküvi
- 1 paket sütlü çikolata, yada bitter isteğinize göre
- 2 yemek kaşığı margarin (oda sıcaklığında)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Yarım su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi
Üstüne
1 su bardağı Hindistan cevizi
Hazırlanışı
Bisküvileri mutfak robotundan geçirip un haline getirin. Çikolatayı kısık ateşte eritin. Malzemeleri yoğurma kabına alın, özleşene kadar yoğurun. Hamuru ele yapışmayacak ve sert kıvamda olmalıdır. Hamurdan parçalar koparıp yuvarlak küçük toplar yapın.
Çikolatalı topları hindistan cevizi dökülmüş bir tepsi içinde hindistan cevizine bulayıp, düz bir servis tabağına dizin. Buzdolabında yarım saat bekletip, üzerlerine kürdan batırarak servis yapın. Afiyet olsun.