Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Polis Çağlar Şen intihar mı etti yoksa öldürüldü mü?

Tunceli Hozat'ta Polis Amiri Çağlar Şen, geçmişi 2007'lere uzanan bir fişleme olayını araştırırken birden intihar ediyor.
Ortada kendisinin araştırdığı hard disklerin bulunduğu bir olay varken neden intihar etti?
Bu soruyu daha güçlü biçimde sormamızı gerekli kılan ikinci olay İstanbul'da, polis olan eşinin oturduğu eve hırsız girmesi oldu. Denilen şu: Polis eşinin evine hırsızlar tesadüfen mi yoksa geride iz bırakacak bir evrak kalmasın diye mi girdi?
Olayı biraz Tunceli Emniyeti ekseninde araştırdım. Fişlemenin normal olmadığını ve iki mülkiye müfettişinin olayı araştırdığını söylendiler.
Ancak eve giren hırsızın neyi çalmak istediği konusunda şüpheleri var. Çünkü çalınması gerekenin ne olduğu bilinmediği gibi böyle bir evraktan söz eden de yok, deniyor.
Bu olay bana, yine Tunceli'de Jandarma Bölge Komutanı'yken lojmanında ölü bulunan Albay Kazım Çiloğlu "intiharı"nı hatırlattı.
Oğlu Gökhan Çiloğlu'nun ısrarlı takibi sonucu Çiloğlu'nun intihar etmediği, öldürüldüğü 2010'da başlatılan savcılık soruşturmasıyla anlaşıldı.
Acaba polis amiri Çağlar Şen olayı da buna mı benziyor?
Arkadaşları bu benzerliğe ihtimal vermiyor ama yine de soru işaretleri var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA