Herkes onu Küçük Besleme olarak tanımıştı. Küçük yaşında başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Nur Kulakoğlu sonrasında adeta sırra kadem basmıştı.
Küçük Besleme'nin Bilge'si Nur Kulakoğlu yıllar sonra değişimiyle gündeme geldi.
Bir döneme damga vurmuş dizilerden biri olan Küçük Besleme'nin Bilge'si Nur Kulakoğlu'nun son halini görenler gözlerine inanamıyor.
'Küçük Besleme', Kemalettin Tuğcu'nun eserinden uyarlanmış 90'lı yılların son döneminde televizyonların en acıklı dram dizilerinden biriydi. 'Küçük Besleme' dizisinde türlü işkencelere maruz kalan Bilge'yi canlandıran Nur Kulakoğlu böylece tanınmıştı.
Küçük Besleme'nin Bilge'si Nur Kulakoğlu son hali ile de herkesi şaşırtıyor. Peki Nur Kulakoğlu şimdi ne yapıyor? Eski halinden eser kalmayan Nur Kulakoğlu şimdilerde bambaşka bir hayat yaşıyor.
Güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Nur Kulakoğlu oyunculuğu bıraktıktan sonra bakın kendine nasıl bir yol çizdi. İşte Küçük Besleme'nin Bilge'si ve çocuk yıldızların inanılmaz değişimi…
Nur Kulakoğlu, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.
36 yaşındaki Nur Kulakoğlu, her ne kadar Küçük Besleme dizisi ile tanınsa da, aslında Mum Kokulu Kadınlar, Üvey Baba, Avcı, Sururi gibi birçok yapımda yer aldı.
Nur Kulakoğlu, 18 Mart Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.
Kemal Sunal ve Ece Alton 1986 yılında çekilen Garip filminde başrolleri paylaşmıştı. Memduh Ün'ün yönetmenliğini üstlendiği film büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Garip filminin minik ve tatlı karakteri Fatoş'u hala Yeşilçam film kuşağında görenler bayılarak izliyor. Küçük kız sahneleriyle milyonları hem ağlatmaya hem güldürmeye devam ediyor.
43 yaşında olan Ece Alton değişimi ile ağızları açık bıraktı. İşte Garip filminin Fatoş'u Ece Alton'un son hali…
Oyunculuğu bırakan Ece Alton Assos'da bir otel işletiyor. Bir otel sahibi olan Ece Alton, vaktinin çoğunu çapa yaparak, tuvalet temizleyerek, ütü ve çamaşırlarla boğuşarak hatta ve hatta pişi kızartarak geçiriyor.
Yeşilçam'ın bir dönemine damga vuran filmlerin bazıları Hollywood'dan uyarlanmasıyla dikkat çeker. 1986 yapımı Garip filmi de Charlie Chaplin'in klasiği The Kid'den uyarlanır. Memduh Ün'ün yönetmenliğini üstlendiği filmde, Kemal Sunal ve Ece Alton başroldeydi. Filmde Fatoş'u canlandıran Ece Alton, Eda Solmaz'a konuşarak, oyunculuğa nasıl başladığını şöyle anlatıyor: