Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da ölümden döndü. Tatlıses'in içerisinde olduğu otomobil Yalıkavak'ta şarampolden yuvarlandı. Tatlıses'in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama Polat Yağcı'dan geldi.
Polat Yağcı sosyal medya hesabından İbrahim Tatlıses'in videosunu paylaştı.
İbrahim Tatlıses geçirdiği kaza sonrası hastanede türkü söyledi! İşte o anlar | Video
Polat Yağcı paylaşımına 'Allah'a çok şükür… İbrahim Tatlıses, sevenlerinin duası ve sevgisiyle her zaman olduğu gibi şu anda gayet iyi. Arayan, soran, merak eden herkesten Allah razı olsun' notu ekledi.
Polat Yağcı'nın ardından Tatlıses de bir paylaşımda bulundu. İbrahim Tatlıses, hayranlarına seslendi. İmparator akşam çıkacağı konsere sevenlerini davet etti.
İbrahim Tatlıses'ten kaza sonrası ilk görüntü geldi | Video
İMPARATOR İBRAHİM TATLISES BODRUM'DA KAZA YAPTI!
Son dakika: İbrahim Tatlıses kaza yaptı… Tatlıses'in, kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkan aracı öndeki kamyona çarpıp şarampole yuvarlandı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, minibüste sıkıştı. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılıp, hastaneye kaldırılan Tatlıses'in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Kamyonet sürücüsünün ise Tatlıses'ten daha önce çıkarılarak hastaneye sevk edildiği anlaşıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
Son dakika haberler: Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İbrahim Tatlıses dahil 6 kişinin yaralandığı kazanın detayları ortaya çıktı. Kapuz Caddesi'nden saat 10.50'de Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi.
Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı 48 BD 731 plakalı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi.
İBRAHİM TATLISES ARAÇTA SIKIŞTI!
Kazada İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. Diğer 3 yaralının kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Kazadan sonra araçta sıkışan Tatlıses ile yaralıları kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.
İBRAHİM TATLISES: BENİ VİNÇLE BURADAN ÇIKARIN!
Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses'in, "Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın. Daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız" dediği kaydedildi.
İbrahim Tatlıses'i yanan araçtan böyle kurtardılar | Video
TATLISES VATANDAŞLARIN MÜDAHALESİ İLE ALEVLERDEN KURTULDU
Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses'in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü.
Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.
İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı | Video
"KIZIM ARABADA DEĞİLMİŞ"
Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ise kaza ile ilgili şunları söyledi: "İbrahim Bey'le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Kızım Elif Ada'yı Bodrum'da teyzesini bırakıp, İstanbul'a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş."
HASTANEDEN AÇIKLAMA
İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden yapılan açıklamada, "Muğla'nın Bodrum ilçesinde içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kaza sonra Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı." denildi.