İTALYAN DEVİ JUVENTUS VEDA ETTİ!
Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan son 16 turu maçlarında nefes kesen rövanş maçları oynandı. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Juventus, sahasında Porto'yu konuk etti. Dünün en sürpriz sonucu ise Porto'nun dünya devi Juventus'u elemesi oldu. Juventus'un yediği ilk golde milli futbolcumuz Merih Demiral penaltıya sebep olmuş takımının 1-0 geriye düşmesine yol açmıştı.
PORTO ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ
İlk maçı 2-1 kaybeden Juventus, ikinci maçı 3-2 kazanmasına rağmen deplasman golü kuralıyla Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve Porto çeyrek finale yükseldi.
PİRLO'DAN AÇIKLAMALAR
NTV Spor'un haberine göre, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Juventus teknik direktörü Andrea Pirlo, "Ben Juventus'un başındayım ve bana birkaç yıllık proje olduğu için bu görev verildi. Bu yüzden görevimi kaybedeceğime ilişkin bir endişem yok. Henüz Mart, önümüzde bir sürü maç var" dedi.
"MERİH PENALTI POZİSYONUNDA YAVAŞ KALDI"
Karşılaşmanın ilk yarısında milli futbolcu Merih Demiral'ın Taremi'ye yaptığı hareketin ardından Hollandalı hakem Bjork Kuipers penaltı noktasını gösterdi. Sergio Oliviera'nın penaltısı ile Porto öne geçti ve ilk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.