Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de büyük üzüntü hakim. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmesine karşın şampiyonluğa ulaşamayan sarı-lacivertliler, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Dominic Livakovic ve Pierre-Emerick Aubameyang'la ilgilenen sarı-lacivertliler, Galatasaray'a büyük bir darbe vurmaya ve transferde çalım atmaya hazırlanıyor. İşte tüm ayrıntılar...
Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmasına rağmen Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor.
LIVAKOVIC'TE AVANTAJ FENERBAHÇE'DE
Hırvatistan Milli Takımı'nın kalecisi Dominic Livakovic transferinde Fenerbahçe'nin en büyük rakibi Villarreal'di. İspanyol ekibi, Dinamo Zagreb'e 7 milyon Euro teklif etmiş ancak geri çevrilmişti.
Villarreal'in kaleci konusunda rotayı Brentford'lu David Raya'ya çevirdiği öğrenilmişti. Villarreal, İspanyol file bekçisi için Brentford'a teklif yapmaya hazırlandığı kaydedilmişti. Bu durumda Livakovic için tek ciddi talip Fenerbahçe kalacak.
AUBAMEYANG SÜRPRİZİ
Enner Valencia sonrası forvete önemli bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe gündemine Chelsea'den Aubameyang'ı almıştı.
33 yaşındaki forvetin İngiliz ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Chelsea'nin, sezon başında 12 milyon euro bonservis bedeli ödediği Aubameyang'a ayrılık konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu belirtilmişti.
Sarı-Lacivertliler'in, yıldız futbolcunun transferini değerlendirmeye aldığı kaydedilirken, dünyaca ünlü golcünün menajeriyle temas kurularak ekonomik şartlarının sorulacağı öğrenilmişti.
GALATASARAY'A FLAŞ ÇALIM
Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesinde en üst sıralarda yer alan isim için devreye girdi.
Bu sezon ligde 39 gol yiyen Fenerbahçe, en çok savunma zaafları nedeniyle sıkıntı yaşarken, bu sorunu yeni sezonda bitirmek için hamle yaptı.
Özellikle derbilerde Galatasaray'dan 3, Beşiktaş'tan ise 4 gol yenmesi kulüp içerisinde tartışmalara yol açmıştı. Defansın göbeğinde Serdar Aziz-Samet Akaydın ikilisini yetersiz bulan sarı-lacivertliler, Gustavo Henrique ile de yolları ayırmanın planları içinde.
GÜNDEM DE VRIJ
Bu nedenle gelecek dönemde savunmadaki derinliği ve yetenekli oyuncu sayısını artırmayı isteyen yönetim, Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan Stefan de Vrij'i listeye dahil etti.
SEÇENEKLERDE EZELİ RAKİPLER DE VAR
İnter ile sözleşmesi biten oyuncu için menajeri Pastorello, 3 büyük takım ile transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi. Hollandalı stoperi çok isteyen sarı-lacivertliler ise vakit kaybetmeden Pastorello ile temas kurdu.