Son dakika haberleri… Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde de macerasına devam ediyor.
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi play-off turuna gerileyen Aslan, Sparta Prag ile eşleşti.
Çekya ekibiyle iki zorlu maçın ilkini RAMS Park'ta oynayan sarı-kırmızılı ekip, nefes kesen mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.
Kerem Demirbay, Mertens ve Icardi'nin golleriyle kazanan temsilcimiz, rövanş öncesi avantajı elde etti.
Rövanş mücadelesi, 22 Şubat Perşembe günü saat 23.00'de Generali Arena Stadyumu'nda oynanacak.
FERNANDO MUSLERA AYAKTA TUTTU
Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Sparta Prag karşısında yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tuttu.
Sarı-kırmızılı ekibin galibiyet golünden hemen önce Sparta Prag'ın yüzde yüzlük gol pozisyonunu suratıyla kurtaran Muslera, performansıyla alkış aldı.
Gelecek sezon Galatasaray'da kalıp kalmayacağı da merak edilen Uruguaylı eldiven için Okan Buruk da açıklama yaptı.
Buruk, Muslera için şu ifadeleri kullandı:
"Uzun yıllar Galatasaray'ın başarılarında hep rol aldı. Hem takım kaptanı hem kaleci olarak önemli rolü var. Hepimizin isteği, kulübün de isteği Muslera ile devam etmek. Muslera bizim için çok önemli ve değerli. Bunun ne kadar değerli olduğu her maçta gösteriyor. İstediğimiz onla devam etmek."
MAURO ICARDI'NİN O ANLARINA KİMSE ANLAM VEREMEDİ
Sparta Prag'a 90+1'de attığı golle hayat öpücüğü veren Mauro Icardi, karşılaşmanın son düdüğünün ardından direkt olarak soyunma odasına gitti.
Yüzünde üzgün bir ifadeyle arkadaşlarını tebrik ederek soyunma odasına hareketlenen Icardi, golün ardından klasikleşen gol sevincini de yapmadı.
Öte yandan Mauro Icardi'nin karşılaşmanın ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaması da dikkat çekti.
Takımının galibiyet kutlamasına katılmayan Arjantinli golcünün eşi Wanda Nara ile arasında bir problem olduğu tahmin edildi.
Mauro Icardi ve Wanda Nara ikilisi, sosyal medya hesaplarından 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı da yapmamıştı.