Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig'de açık ara liderliğini sürdüren Trabzonspor'a Edgar le ve Vitor Hugo'dan kötü haber geldi. Bordo-Mavililer, sezonu kapatan Portekizli stoper Edgar'ın yerine 4 aday belirledi. İşte son dakika haberinin detayları...
Çaykur Rizespor maçında çapraz bağları kopan sağ açık Gervinho, Antalya karşısında kasığında yırtık olan ve devreyi kapatan sol kanat Anthony Nwakaeme'den sonra dün de Trabzonspor savunmasına iki kötü haber geldi.
Altay maçında sakatlanan Edgar Ie'nin sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derece yırtık olduğu tespit edildi. Oyuncunun ameliyat olacağı belirtildi.
İdmanda sakatlanan Vitor Hugo'nun sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edildi.
TRANSFERDE PLAN DEĞİŞTİ
Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı, Altay maçı sonrası sol bek ve sağ kanat transferi için çalıştıklarını açıklamıştı.
Hataysporlu Fatih Kurucuk (23), Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı (27), Adana Demirsporlu Samet Akaydın'ın (27) yanı sıra Sassuolo'dan Mert Müldür (22) ismi gündeme geldi.
ASKIYA ALINACAK
Öte yandan Trabzonspor, daha önce çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Gervinho'da olduğu gibi Edgar'ın da sözleşmesini de askıya almayı planlıyor.
İSKENDER GÜNEN - BÜYÜK SORUN YAŞANIR
Uzun yıllar sonra savunmanın ortasında uyumlu bir ikili oluşmuştu. Edgar Ie ve Vitor Hugo, Trabzonspor'un bugün bulunduğu yere gelmesindeki en önemli iki isim. Kabul etmek gerekir ki hedef şampiyonluksa savunma büyük önem taşır.