Müge Anlı'da inanılmaz bir olay daha yaşandı… Gaziantep'te oturan Mehmet Ataş, Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. 18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ın kaçırıldığını anlattı.
Ataş, "18 yaşındaki kızımı 70 yaşındaki Kahraman isimli ihtiyar kaçırdı. Kızımı tılsım yaparak kandırdı. Kızım kaçtıktan sonra evin her yerinde tılsımlar bulduk.
Bu adam evli ve 6 çocuk babası. Adamın yanında olduğunu biliyoruz fotoğraflar var. Kızıma ev ve dükkan açmış.
Müge Anlı'nın ekibi ise 18 yaşındaki kızın alıkonulduğu söylenen eve giderek 70 yaşındaki adamın kapısını çaldı.
Yüzünü göstermeye utandığını belirten Kahraman isimli kişi ise şu ifadeleri kullandı: "Kızını kötü yollardan kurtardım. Ben ona yardımcı oldum. Evet doğru bir vakitler tılsımlarla uğraştım. Ama bir senedir yapmıyorum..."
Müge Anlı ise "Kız sizden kocam diye bahsediyor. Buna ne diyeceksin?" sorusunu yöneltti.