Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

“Annesi istediği zaman kızını görebilir”

İş insanı Caner Karaloğlu ile İspanyol model eşi Elisabeth Mas'ın boşanma davasında, Nisan'daki duruşma öncesi ara karar açıklandı ve mahkeme, kızları Mia'nın velayetini, geçici olarak babaya verdi. Karaloğlu, pazar günü avukatı Seda Doğan Bezmen ile kızını alıp Dragos'ta oturan anne-babasının yanına yerleştirdi. Bu arada mahkemenin Elisabeth Mas'ın, sadece cumartesi günleri kızını görmesine izin vermesine rağmen Mas'ın istediği zaman kızını görebileceğini öğrendim. Çünkü Karaloğlu, "O da bir anne" diyerek ve kızının psikolojisini de düşünerek, böyle bir karar almış.

KESİN OLARAK AYRILMIŞLAR!
Caner Karaloğlu'nun, Tuba Ünsal ile ilişkisinin kesin olarak bittiği de kulağıma geldi. İlişkileri bir dargın bir barışık süren aşıklar, iki ay önce yollarını ayırmış. Çevresinden duyduğuma göre barışmaları da pek mümkün değilmiş! Karaloğlu, Mas ile Nisan ayındaki duruşmada boşanıp özel hayatında yepyeni bir sayfa açmayı planlıyormuş.

AYŞE DURU'YA KAVUŞTULAR

Ekim ayında evliliklerinin birinci yılını kutlayan Ecem-Cenk Öztanık çifti ile ilgili müjdeli haberi ilk bu köşede okumuştunuz. Bu müjdeyi de benden alın: Mutlu evliliklerini bir bebekle süslemek için ellerini çabuk tutan Öztanık çifti anne-baba oldu. Ecem Hanım, önceki gün Ayşe Duru adını verdikleri kızlarını dünyaya getirdi. Lütfi-Mesude Öztanık'ın da, ilk torun sevincini yaşayan dünürleri Cemil-Ayşe Kazancı çiftinin de mutluluktan havalara uçtuğunu duydum. Umarım sağlıkla kızlarını büyütürler.

Annelerini şiirleriyle anıyorlar

Özlem ve Özben Önal kardeşler, anneleri Nazire Dedeman'ın vefatının birinci yılında, onun şiirlerinden oluşan 'Yarına Bir Değer Bırak' adlı bir kitap çıkardı. "Kızları olarak, annemizin duygularını, yaşadıklarını en samimi cümlelerle kağıda döktüğü ama şimdiye kadar sadece defteriyle paylaştığı şiirlerinin gün yüzüne çıkmasını amaçladık" diyen Önal kardeşler, sağlığında da annelerinin şiirlerinden oluşan 'Nazire' ve 'Bir Avuç Göl' adlı kitapları bastırmıştı.

Topa vururken kolunu kırmış!

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Rahmi Koç'a 60. yıl üyelik mazbatasını takdim eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kolunun bandajlı olduğunu görünce, merak edip araştırdım. Meğer başkan, talihsiz bir kaza geçirmiş! Çebi, eşi Berna Hanım ile Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın Ataşehir Belediyespor'la olan maçını izlemeye gitmiş. Oyunculardan biri, maç öncesi başkandan topa vurmasını istemiş ama keşke istemez olaymış! Başkan, makosen ayakkabısı ile topa vurmaya çalışırken ayağı kayıp düşmüş ve kolunu kırmış. Bir an önce iyileşir inşallah…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA