Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hakan Akkaya tasarımı ile Super Bowl’a katıldı


Gurur duyduğumuz Türk tasarımcılarımız dünyaca ünlü isimleri giydirmeye devam ediyor. İşte size bir örnek daha… Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Ciara, dünyanın en çok izlenen organizasyonu olan Amerikan Futbol Ligi'nin (NFL) şampiyonluk maçına (Super Bowl) Hakan Akkaya tasarımı arkası metal detaylı siyah ceket-elbise ile katıldı.

Ciara'nın, Seattle Seahawks takımında oynayan eşi Russell Wilson, 2020 Walter Payton Man of the Year ödülüne layık görüldü. Super Bowl'un başlama vuruşu öncesi ödülünü alan eşinin mutluluğuna ortak olan Ciara, ardından Super Bowl'un oynanacağı sahada yürüdü. Hakan Akkaya imzalı tasarımını, altı mavi tabanlı Loriblu stilettosu ile tamamlayan Caira, bu yürüyüş anını Instagram hesabından 27.1 milyon takipçisiyle paylaştı.

AZİMLİ GOLFÇÜ!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı da, son yıllarda ülkemizde popülaritesi iyice artan golf sporunun tutkunlarından. 15 yıl önce golfe başlayan ve vakit bulduğu her fırsatta o ufacık pütürlü topun peşinden gitmek için sahaya çıkan Erhan Bey, geçtiğimiz günlerde sahada ciddi bir talihsizlik yaşamış! Vuruş yaptığı top, şansına sahanın içindeki göletin kenarında kalmış. Ancak topu göndermek istediği yöne doğru vuruş açısı olmadığı için, çorabını ve ayakkabılarını çıkarıp gölete girmiş ve vuruşunu yapabilmiş. Bu kadar zahmete giren Erhan Bey, umarım deliğe par sayısında ulaşabilmiştir!!!

36. YILDÖNÜMLERİNİ DUBAİ'DE KUTLADILAR

Bir yastıkta tam 36 yıl; dile kolay değil mi? Özellikle son zamanlarda ardı ardına mutsuz evlilikler ve boşanma haberleri alırken, Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ile eşi Çiğdem Kamer'in evliliklerinin 36. yılını kutlaması gerçekten kalbimi ısıttı. 36. evlilik yıldönümlerini Dubai'de kutlayan Kamer çiftinin bu mutlu gününe kızları Simay Kamer'in yanı sıra, yakın dostları Eda Kosif, Özlem Cankurtaran, Özlem Zehebi ve Sıla Öztürk de şahitlik etti. Umarım Cihan-Çiğdem Kamer çifti gibi örnek evliliklerin sayısı azalacağına, hep artar…

SANAT EĞİTİMİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Nazlı Keçili'nin kurucusu olduğu Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu, Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek bir sanat eğitimi programına imza atıyor. Bahçeşehir Üniversitesi ve İyilik İçin Sanat Derneği işbirliği ile hayata geçecek proje, sanat konusunda kendisini geliştirmek ve akademik düzeyde derinleştirmek isteyen sanatseverlere yönelik olacak. Bahçeşehir Üniversitesi'ndeki "Sanat ve Kültür Disiplinleri MİNİ NBA ve Sertifika Programı'na, kültür ve sanat alanından 100'ü aşkın öncü isim katılacakmış; bilginize…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA