Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Köpekbalıklarıyla yüzdü: Korkusuz güzel

Pandemi nedeniyle geçen yıl yurt dışı tatillerini askıya alan Eda Taşpınar, Ocak ayında kendini Meksika'ya atmıştı. Yaklaşık iki aydır dünyaca ünlü tatil beldesi Tulum'da güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Hal hatır sormak için önceki gün Eda Taşpınar'ı aradım. Önce Mexico City'ye gidip bir süre bir arkadaşında kaldığını ardından da Tulum'a geçtiğini söyleyip yaşadığı ilginç bir deneyimi de benimle paylaştı.

Eda Taşpınar, çok az kişinin cesaret edebildiği bir işe kalkışıp kafessiz dalış yaparak köpekbalıklarıyla yüzmüş. "24 senedir bröveli dalgıç hocasıyım ama böylesini hiç yaşamamıştım" diyen Taşpınar, önce çok heyecanlanmış ve korkmuş ama sonra kendini derin maviliklere bırakmış. "25 metre aşağıya indik, orası bambaşka bir dünya, hiçbir şey senin kontrolünde değil, tam bir teslimiyet… 16 köpekbalığıyla yarım saat boyunca burun burunaydım. Bunu yapabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Asla unutamayacağım bir deneyim oldu" diyen Eda Taşpınar, o anları ölümsüzleştiren fotoğraflarını da gönderdi. Cesaretine hayran kaldım doğrusu…

BU KEZ KARARLILAR!

Şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza, Ocak sonunda bilmem kaçıncı kez yine ayrılmıştı! Her zamanki gibi yine öpüşüp barışırlar diye düşünüyordum ama bu seferki ayrılık biraz uzun sürdü! Önceki gün Edwina Sponza'yı Bebek sahilinde gördüm. Yıllardır İbrahim Kutluay ile birlikte yürüdüğü yolda artık bir başına koşuyordu! Her seferinde tekrar bir araya gelmemek üzere ilişkilerini kesin bitirdiklerini söyleyen ex aşıklar, bu kez sözlerinin arkasında duracak gibi gözüküyor!

KEMAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Tanem Sivar, Edhem Dirvana ile mutlu evliliklerinin 14 Aralık'taki beşinci yıldönümünde ikinci bebek müjdesini vermişti. 40 yaşında tekrar hamile kalmaya cesaret eden güzel sunucu, artık ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Telefonda konuştuğum Tanem Hanım, doktorunun doğum için Mart sonuna gün verdiğini, ancak Kemal'in de ağabeyi Süleyman gibi iki hafta önce gelme ihtimalinin bulunduğunu belirtip artık geri sayıma başladıklarını söyledi. Umarım ikisi de sağlıkla kurtulur. Bu arada Süleyman'a hamileliğinde toplam 12 kilo alan Tanem Hanım, şimdiye kadar toplam 9 kilo almış.

LONDRA'DA PARKTA BULUŞTULAR

Ziya-Esra Oflaz Güvenkaya çifti, kızlarının eğitimi için gittikleri Londra'da Covid-19'a yakalanmış, İstanbul'da sağlıklarına kavuşmuşlardı. Ancak Almila'nın okulu devam mecburiyeti getirince, Londra'ya dönmek zorunda kalmışlardı. Pandemi döneminde 1447 kiracısından kira almayarak herkesin gönlünde taht kuran Dikran Masis de, 2017'den bu yana eşi Yasemin Hanım ve oğlu Theo ile Londra'da yaşıyor. Yakın arkadaş olmalarına rağmen, hem tedbir amaçlı hem de karantina yasakları nedeniyle çok sık görüşemeyen Esra Hanım ve Yasemin Hanım, aylar sonra buluştu. Parkta bir araya gelen iki arkadaş hasret giderdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA