Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni markasını sır gibi saklıyor

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile mutlu bir evliliği olan Neslişah Düzyatan, şimdilerde iş hayatında da mutluluğu yakalamanın heyecanını yaşıyor! Neslişah Hanım, 2012'de organik gıda işine el atmış ve 'Raya Organik' markasını kurmuştu. Kısa sürede işlerini büyütmüş, 100'den fazla sertifikalı ürünle sektörün en genç ve en iddialı oyuncularından biri haline gelmişti. Anne olunca, çocuğuna ve evine daha çok zaman ayırmak için markasını 2017 yılında hatırı sayılır bir paraya satmıştı.

Ancak öğrendim ki, Neslişah Hanım, iş hayatından daha fazla uzak duramamış ve hatta uzun süre önce çalışmaya başlamış bile. Neslişah Hanım ile konuştum; yine bir marka kuruyormuş ama hangi sektörde, nasıl bir marka olacağı konusunda en ufak bir şey söylemedi; ısrarlarım da sonuç vermedi. Demek ki, çalınması veya taklit edilmesinden korktuğu bir işe el atmış. Bu arada Neslişah Hanım, yakında iş hayatındaki sürprizini açıklayacağını da söyledi, merakla bekliyorum...

HEYECANLI BEKLEYİŞ!

Sezon başında Beşiktaş'tan Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz, Ocak ayı başında baldırından bir sakatlık geçirmişti. Dönüşü beklenenden uzun süren Burak Yılmaz, hem sahalara dönmek hem de baba olmak için gün sayıyor. Dört yıl evli kaldığı, 2018'de boşanıp senesine gönlünü aldığı eşi İstemi Atilla Yılmaz, üçüncü çocuğuna hamile. Ailesiyle Fransa'da yaşayan Burak Yılmaz'ın sosyal medyasından paylaştığı bu dört kişilik mutlu aile tablosundaki nüfus sayısı, çok yakında beşe çıkacak. Bu arada dört çocuk istediğini duyduğum Burak Yılmaz, bakalım hedefine ulaşabilecek mi?

İKİ KİTAP BİRDEN ÇIKARACAK

Sedes Holding'in patronu Demir Sabancı'nın 19991 Türkiye ikinci güzeli olan eşi Aslıhan Koruyan Sabancı, pandemi dönemini en verimli geçirenlerden. Bu dönemde iki yeni kitap yazdığını öğrendiğim Aslıhan Hanım, kitaplarının İngilizce metinlerini de tamamlamış. Şimdi de, her detayıyla birebir kendisinin ilgilendiği kitaplarının fotoğraf çekimlerine başlamış. Şimdiye kadar Glütensiz Gurme Lezzetler, Çocuklar İçin Gurme Lezzetler, Evinizde Sağlık ve Güzellik Doğal Tarifler-Öneriler kitaplarına imza atan Aslıhan Hanım, yeni kitaplarını da en kısa zamanda okuyucularla buluşturmak istiyormuş.

GİRİŞİMCİ KADINLARA İLHAM VERECEKLER

Sephora, geçtiğimiz yıl KAGİDER işbirliği ile başlattığı Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı'na bu yıl da devam ediyor. Önceki gün, kadın girişimcilere ilham ve cesaret veren projenin ilk döneminin de değerlendirildiği bir etkinlik düzenlendi. Tülin Şahin'in moderatörlüğünde, KAGİDER Başkanı Emine Erdem ve Sephora Türkiye Pazarlama ve E-ticaret Direktörü Ayça Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, seçilen 5 kadın girişimcinin ilham veren hikayeleri ve yolculukları paylaşıldı. Umarım bu hikayelerden ilham alıp yeni hikayeler yazacak kadınlar çıkar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA