Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Plajlara sanat geldi

Ne mutlu ki sanat artık sadece şehirde değil, güney sahillerine de indi. Bu yıl açılan Root Bodrum, köklerini müzik ve sanattan almış ve en güzeli Meksika Tulum'daki eşsiz partileri ayağımıza getirmiş. Kreatif direktörlüğünü ressam Sedef Gali'nin yaptığı Root Bodrum'un yönetimi Barış Erdoğdu ve Fırat Özgöçer'e emanet. Her detayıyla bu yazın en çok konuşulacak mekanı Root Bodrum'u şimdiden keşif duraklarınıza ekleyin.
Tilkicik Koyu'na konuşlanan Root Bodrum'da, yaptığı işlere büyük hayran olduğum ressam Sedef Gali paletlerini plaja taşıdı. Toplam 250 metrekarelik ArtHouse by Sedef Gali ile sanatçılar için bir çalışma ve üretim alanı yaratan Gali, yaz boyunca çeşitli sergiler, atölyeler, sanatçı buluşmaları ve film gösterimlerine ev sahipliği yapacak.
Open Studio fikrinden ilham alarak kurgulanan ArtHouse, Bodrum'a yolu düşen her sanatçı, sanat inisiyatifleri, sanat profesyonelleri, koleksiyonerler ve koleksiyonerliğe ilk adımını atmak isteyenler için bulunmaz bir yer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA