Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Bülent Serttaş ile oryantal Didem husumetli çıktı

Bülent Serttaş’ın, oryantal Didem’in yüzüne bakmamasının gerçek sebebi anlaşıldı. Didem, Bülent Serttaş’ın sahneye çıktığı düğünü, “Şu adreste pandemi kurallarına aykırı eğlence düzenleniyor” diye polise ihbar etmiş

Son birkaç gündür herkes bir TV programına katılan Bülent Serttaş'ın, dans eden oryantal Didem'e bakmamak için verdiği uğraşı konuşuyor. Serttaş'ın yayında sergilediği duruş o kadar komikti ki... Kimi durumu Serttaş'ın eşi Selvi Hanım'a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalıştı, kimi de 'Eşinden korktuğu için böyle davrandı' dedi. Ama böyle düşünenler sanırım pandemi günlerinde Serttaş'la ilgili bir detayı hafızalarından silmiş olmalı... Öyle ya yıllar önce Serttaş'ın ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova'ya olan bakışı nasıl unutulabilir ki... O bakış aynı anda 15 oryantali pür dikkat izlemeye eşdeğerdi...

Konu üzerine Serttaş cephesi sessizliğini korurken oryantal Didem bu duruma içerlediğini beyan etti. Ancak işin aslının bambaşka bir boyutta olduğuna dair iddiaları var.
Şöyle ki; Bülent Serttaş ve oryantal Didem, geçtiğimiz yaz Florya'da bir düğünde sahne almış. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafından sahneden erkenden indirilmiş. Ve sonra Didem büyük bir sinirle düğünün yapıldığı mekandan ayrılıp polisi arayarak ihbarda bulunmuş.

Düğün yerine gelen polis, pandemi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uygulamış. O sıralarda Serttaş'ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sinirlendiği, o gün oryantal Didem ile arasına mesafe koyduğu söyleniyor.
Eğer bu gerçekse Didem'in yaptığı büyük ayıp; Serttaş, az bile yapmış... Onun yerinde başkası olsa yüzüne bakmamayı bırakın, programa katılmaz veya o an oturduğu yerden kalkıp kulise gidebilirdi.

O ANNE TERLİĞİNİN ALTINDA SAMİMİYET VAR!

Esra Erol, yıllardır atv'de yayınlanan 'Esra Erol'da programıyla tüm izleyicileri ekran başına kilitliyor.
Geçtiğimiz günlerde programda 19 yaşındaki Nilüfer Uysal'ın, sevgilisi Salih Kaya ve onun resmi nikahlı eşi Mevla Kaya ile aynı evde yaşadığının ortaya çıkması tüm Türkiye'yi şaşkına çevirmişti. Uysal'ın annesi Hayriye Uysal'ın kızının rahat tavırlarına dayanamayıp program kapanışında ayağındaki terliği çıkartıp fırlatması ise 'anne terliği' geleneğimizi bir kez daha hepimize hatırlattı. Esra Erol'un da dediği gibi 'Gene geldi o terlik...'
Bir annenin evladına terlik fırlatması; Esra Erol'un ve programının samimiyetini ve doğallığını bir kez daha ortaya koydu aslında. İzleyiciler ve konuklar Erol'u o kadar çok sevip benimsemişler ki, onun yanında kendilerini evlerindeki gibi rahat hissedebiliyor. Sevinçlerini, mutluluklarını, öfkelerini, içlerinden geldiği gibi gösterebiliyorlar. Zaten Erol'un en büyük serveti de kasmadan, kıvırmadan, kendini tutmadan, dimdik şekilde durması değil mi...

ŞENOL HOCA KALIPLARA TAKILMAZ, EZBER BOZAR

Futbolcu olarak Trabzon'da, teknik direktör olarak Beşiktaş'ta ve iki kez göreve geldiği Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda başarılarıyla alkış alan Şenol Güneş, her zaman spor dünyasında önemli bir figür olmuştur.

Geçenlerde Sarıyer Spor Kulübü As Başkanı Serkan Torun'un yaptığı "Şenol Hoca risk alan biri. Bir pozisyonda sabit bir oyuncuya takılı kalmıyor, alternatif oyuncuları cesurca oynatıyor. Bu davranışını seviyorum" açıklamasını okudum. Torun'a katılıyorum. Şenol Hoca'nın başarısı kalıplara takılmayıp ezber bozması, net.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA