Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Muhteşem Ata Demirer Gazinosu

Şimdi yazıyı okur okumaz Ata Demirer'in Instagram, Twitter, facebook artık hangisini bulursanız, sosyal medya hesaplarına giriyorsunuz ve 'Bi daha! Bi daha!' baskısı yapıyorsunuz. Çünkü böyle bir gece tek galayla kalamaz, kalmaz. BKM'nin Maslak Uniq'in üst katında açtığı Mutfak'ta neredeyse her gün canlı bir performans var.
Kalben de şarkı söylüyor, Eser Yenenler de tek kişilik gösteri yapıyor, Ceylan Ertem de sahneye çıkıyor, Gökhan Türkmen de...
Dediler, "Bu cumartesi Ata Demirer çıkacak..." Dedim, "Yoook, canım!" Çünkü kendisini tiyatro sahnesi dışında yemeliiçmeli mekanlarda görmedik.
Zaten Ata Demirer'i bu geceye ikna etmek için çok uğraşmışlar.
Neyse efendim; hemen yerimizi ayırttık ve saat 20.30'da Mutfak'tan içeri girdik. Müzisyen Ercan Saatçi ön masamızda... 3 Adam'ın ikisi Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve kız arkadaşları yan masamızda... Mutfak'ta mezeler ve et-balık-köfte seçenekleriyle fiks mönü hazırlamışlar.
Biletix'ten de rezervasyonlar almışlar. Güzel, tatlı bir ortam...
Saat 22.00'de Ata Demirer ve orkestrası sahneye çıktı.
Daha önce tiyatroda izlediğim 'Ata Demirer Gazinosu' güncellenmiş, Mutfak'a uyarlanmış.
Ama ne gazino!
Ata Demirer; Türk sanat müziğinden arabeske, sirtakiden latine ve pop müziğe kadar müthiş bir repertuvar hazırlamış. Enerjisi zımba gibi; komedi ve şakalar kopmuş gitmiş, sesine zaten söz yok...
Böyle bir şov, şu anda Türkiye'de hiçbir sahnede yok.
Üzerine Maksim'ler açılır, haftada beş gece çıksa, beşi de ağzına kadar dolar, insanlar kapılardan taşar.
Geceden sosyal medya paylaşımlarımı izleyenler soruyor, 'Bir daha ne zaman çıkacakmış?' Valla ben de yetkililere sordum, henüz belli değilmiş. Onun için Ata Demirer'e baskı yapalım diyorum ya... En kısa zamanda tekrar, tekrar ve yine tekrar çıkmalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA