Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yılın trafık polisi

Bir vatandaş; Bolu'da, D-100 yolundaki kavşakta bulunan tabelanın arkasına gizlenerek elindeki kamerayla ihlal yapan araçları kaydedip ceza uyguladığı öne sürülen polisi videoya çekip sosyal medyada yayınladı.
Sosyal medyada 'Mobil EDS'yi yanlış anlayan polis', 'Devlet ceza yazmak için vatandaşa pusu kuruyor', 'Pek saklanamamış deve kuşu' benzeri yorumlarla polise tepki gösterildi ve dalga geçildi.
Kırmızı ışıkta geçenler değil ama suç işleyenleri tespit eden polis tepki çekiyor, alay konusu oluyor öyle mi? İşte bu zihniyet yüzünden her yıl binlerce insan trafik kazasında hayatını kaybediyor.
Görüntü komik olabilir ama bence bu polis arkadaş görevini özveriyle yaptığı için ödüllendirilmeli. Keşke bütün polisler böyle inisiyatif alabilse. Bu polisten İstanbul'da 100 tane olsa, trafik sıkışıklığı belli oranda azalır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA