Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Uğurlu, mükemmel maç yönetti

Beşiktaş son yılların en iyi takımıydı. Fakat takımın yaşlı oluşu ve özellikle Talisca gibi tüm organizasyonlarda başrolü üstlenen, maç kurtaran bir oyuncunun gitmesi, Beşiktaş'ı korkunç etkiledi. Yavaş yavaş şampiyonluktan uzaklaşıyorlar. En kötüsü de amatör takımların bile yapmayacakları defansif hataları yapıp komik goller yiyorlar. Mesela dün gece Beşiktaş oyuna iyi başladı. 19 yaşındaki Güven'in çok güzel golüyle öne de geçtiler ama son ne olduysa oldu.
Hemen birkaç dakika sonrası Sivasspor çok ender göreceğimiz bir gol buldu. Korner atışında Sivaslı oyuncu neredeyse kafayı sıfırdan vurup golü yaptı. İşte bu dakikadan sonra Beşiktaş maç sonuna kadar oyundan koptu. İkinci yarı bu sefer sahneye Oğuzhan çıktı. Ayağındaki topu Emre'ye bıraktı, o da Sivas'ı öne geçiriverdi. Sözüm ona Türkiye'nin en iyi defans oyuncuları Beşiktaş'ta ama yedikleri goller ve verdikleri pozisyonlara baktığımızda çok acemi görünüyorlar. Dün gece eğer fark yemedilerse dua etsinler. Özellikle ikinci yarı Sivas neredeyse her kontratağında pozisyon buldu, son pasları iyi yapsalardı Beşiktaş darmadağın olmuştu. Orta sahada sıkıntı büyük. Hem ofansif hem defansif anlamda orta sahaları çok etkisiz. Ljajic iyi oyuncu ama bu soruna merhem olamadı. Üstelik Beşiktaş'ın golcüsü kim belli değil. Şenol Güneş sürekli arayış içinde. Beşiktaş kaybetti, günden güne eriyorlar ama sahada kutlanacak bir Sivasspor ve bir hakem vardı. Yaşar Kemal Uğurlu mükemmel maç yönetti. VAR yardımından da son derece sağlıklı ve doğru olarak yararlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA