Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

17 dakikada imha ettiler

Denizlispor, Beşiktaş kadar sıkı idman yapıyor mudur? İhtimal dahilinde... Denizlispor, Beşiktaş kadar dayanıklı ve 90 dakika ayakta kalabilen bir takım mı? Hayır... Denizlispor'un kadro kalitesi bu maçta kafa kafaya oynamak için yeterli mi? Hayır... O zaman ne yapacak Denizli? Kalesini iyi savunacak. Bizde kaleyi iyi savunmak kalenin önünde kalabalık yapmak olarak anlaşıldığından, bay hafta sonrasında vidaları hafif gevşeyerek sahaya çıkan Beşiktaş gol için ilk 20 dakikayı pas geçti. Rodallega'nın net pozisyonu sonrasında kendine gelen Kartal, 17 dakikada imha etti rakibini..
Rıdvan Yılmaz ve Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ın hücumlarında asist ve kilit pasın baş aktörleri. İkisi de sahada olmadığında iş yükü Atiba'nın derin oyununa kalıyor. Dün sakatlık sonrasında kulübede başlayan Ghezzal'a iş düşmemesinin sebebi de sağ kanatta Rosier ve N'Koudou'nun istekli oyunuydu.
Beşiktaş ara haftada Yeni Malatyaspor deplasmanına gideceğinden Denizli karşısında ilk yarıda maçı kopartıp oyun temposunu ikinci yarıda düşürmeliydi. Tam da öyle oldu. Sergen Yalçın'ın hesapları da bay hafta sonrasında 8 günde 3 maça çıkacak takımının fişi erken çekmesiydi. Denizlispor'da Hugo Rodelga'nın ustalığı ve Sagal'ın delişmen ve keyif veren futbolu dışında herkes çok fazla gri… Beşiktaş karşısında kendi evlerinde de 3-0 geriye düşmüşler, ikinci yarıda maçı 3-2'ye getirmişlerdi. Dün Rodallega'nın ofsayta takılan usta vuruşu ve Sagal'ın direkte patlayan şutundan gol(ler) bulabilirdi ama bunlar da puan almaya yetmezdi.
Haftanın ilk günü kazanıp, yarıştaki rakiplerin puan kaybını ayaklarını uzatıp beklemek kadar güzel bir şey yoktur. Sergen Yalçın da bunu yapacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA