6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
CHP’li gençler, Andımız’ı eksik ve yanlış okudu | Video

CHP’li gençler, Andımız’ı eksik ve yanlış okudu | Video

30.10.2020 | 00:39

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl dönümü nedeniyle,  Kocaeli İzmit İlçesinde düzenlenen yürüyüşe katılan CHP’li gençler, Andımız’ı hem eksik hem yanlış okudu.

Cumhuriyet Bayramının 97.yıl dönümü kutlamaları tüm yurt olduğu gibi Kocaeli'nde de gerçekleştirilen bir dizi etkinlik ile kutlandı. Akşam saatlerinde ise İzmit Belediyesi organizesinde, Kent merkezinde Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi. Bu yürüyüşe katılan ve en önde bulunan CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, Kent Meydanı'nda toplanıldığında hep bir ağızdan Andımız'ı okudu. Ancak gençler Andımız'ı hem eksik hem de yanlış okudu. Gençlerin fark etmediği bu durum ise yürüyüşe katılan vatandaşları adeta şoke etti.

İŞTE OKUNMASI GEREKEN ANDIMIZIN SÖZLERİ

Türküm, doğruyum, çalışkanım, İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir. Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir. Ey Büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk Varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm diyene!

CHP'Lİ GENÇLERİN EKSİK VE YANLIŞ OKUDUĞU ANDIMIZ:
Türküm, doğruyum, çalışkanım, İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi sevmek, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir. Varlığım Türk Varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm diyene!

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA