6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul'da girdikleri markette hayatlarının şokunu yaşayan hırsızların görüntüleri ortaya | Video

İstanbul'da girdikleri markette hayatlarının şokunu yaşayan hırsızların görüntüleri ortaya | Video

05.04.2020 | 16:30

İstanbul Beyoğlu'nda bir markete giren 2 kişi aldıkları ürünleri üstlerindeki kıyafetin altına saklayarak çalmak istedi. Durumu fark eden market sahibi hırsızlık şüphelilerini tekme tokat döverek dışarı attığı analara ait görüntüler ise güvenlik kamerasına saniye saniye böyle yansıdı...

Olay, İstanbul Beyoğlu'nda geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete giren 2 kişi önce alışveriş yapıyormuş gibi markette reyonları gezmeye başladı. Ardından şahıslardan biri kasanın bulunduğu kısıma gelerek market sahinin görüş açısını kısıtlamaya çalıştı. Bu sırada diğer şahısta içecek reyonundan 2 şişe içecek aldı. Şahıs içecekleri üzerindeki kıyafetin altına saklayarak çalmaya çalıştı. Durumu fark eden market sahini 2 hırsızlık şüphelisini tekme tokat döverek dışarı attı. Tüm yaşananlar markette bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA