Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ünlüler ekranda süt sağacak

atv'nin yeni yarışması "Ünlüler Çiftliği"nde pek çok isim, ilkel şartların hüküm sürdüğü bir çiftlik evine kapanarak çalışacak. Halk oylamasıyla her hafta bir kişi elenecek

Tarla sürecekler
atv yeni yayın döneminde izleyicilerine müthiş bir sürpriz hazırladı. Orijinal adı "Celebrity Farm" olan ve yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören "Ünlüler Çiftliği" adlı yarışma, yakında atv ekranlarında start alacak. Programda ünlü isimler elektriği ve suyu olmayan mütevazı bir çiftlik evine taşınıp, orada yaşayacak. Bu sırada inek sağıp, kümes temizleyecek ve tarla sürecekler. Hafta içi her gün canlı yayınlanacak programda, her hafta halk oylamasıyla bir kişi elenecek.

Yılın şovu seçildi
Gösterildiği ülkelerde 'yılın reality show programı' olarak seçilen "Ünlüler Çiftliği"nin Türkiye'de MED Yapım adına organizatörlüğünü yapan Armağan Çağlayan, "ulaşılmaz" gibi duran ünlülerin yarışma sayesinde kabuklarının soyulacağı inancında. Çağlayan, "Hayranları, ilahlaştırdıkları ünlüleri bu yarışmada doğal halleriyle görecek. Herkes onların da kendileri gibi hayatta kalma mücadelesi veren insanlar olduğunu fark edecek" diyor.

Yarışmacılar sürpriz
"Ünlüler Çiftliği"nin konukları, gala gecesi açıklanacak. Fakat kulislerde, merhum bir politikacının ünlü kızının, giyim-kuşam ve makyaj konusuna verdiği aşırı önemle tanınan ve "bar müdavimi" olarak bilinen bir kadın oyuncunun, emekli bir Yeşilçam aktörünün en az kendisi kadar ünlü oğlunun, göğüs ölçüleriyle gündemde olan bir şarkıcının ve efemine' tavırlarıyla öne çıkan bir erkek sanatçının adaylar arasında olduğu konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA