Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Mutluluğa koşuyorlar

Notlar... Notlar...

Koşu sporu bu kadar moda olunca koşu kıyafetleri de önem taşımaya başladı. Şort, tişört ve lastik ayakkabıyla istediğiniz yerde koşabilirsiniz ama işin modası da var. Ve kıyafetler gerçekten pahalı.
Vücudu saran ve vücut sıcaklığını koruyan koşu kıyafetlerini tercih etmek lazım.
Rengine göre ayakkabı seçmek yok. Ayağınıza uygun ayakkabı seçmek elzem; aman sonra sakatlanmayın! Bunun için spor mağazalarında hemen test yaptırabilirsiniz.
Hava soğuk diye kalın giyinmeyin. İnce ince, kat kat giyinmek daha doğru.
Koşu gruplarına katılmak çok popüler. Nasıl katılacaksınız? Elbette sosyal medyadan. Küçük bir araştırmayla kendinize bir grup bulup sosyalleşebilirsiniz.
Koşu grupları yalnızlığa da birebir. Sporcu arkadaşlarla maratonlara katılmak yeni trendler arasında. Çok cool.
Maratonlar İstanbul'da, Antalya'da, Bozcaada'da veya yurt dışında oluyor. Kendinize göre bir maraton seçip hem tatil yapıyorsunuz, hem de arkadaşlarınızla eğleniyorsunuz.
Koşucular ille de hedef koyarlar. Bunu aklınızdan çıkarmıyorsunuz.
45-50 yaşından sonra koşuya saranlar var; özellikle de erkekler. Evliliklerinden sıkılıyor, 'Acaba yetersiz miyim?', 'Bittim mi?' endişesine kapılıyorlar. Koşu dünyası ise onlara ilaç gibi geliyor. Hem özgüvenlerini artırıyor, hem de onları seks yapmışçasına mutlu ediyor. Belki de daha fazla.
Tabii bu işin bir de koşarak evlilikten uzaklaşma seviyesi var. Koşu gruplarına katılan evlilerin, bir süre sonra gruptan sporcu sevgililer bulup eşlerinden ayrılmaları pek yaygın. Eeee... Mutluluğa koşmak bu olsa gerek. Eşiniz koşuyorsa siz de peşinden koşun bence; neme lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA