Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

SİYAD ödülleri ve kıvanç

46. SİYAD Ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Şatafattan uzak, sade, samimi, içten bir törendi. Ödül alan ya da ödül vermek için sahneye çıkan her sanatçı, SİYAD Ödülleri'nin anlam ve öneminden bahsetti. Sonuçta en zor beğenenlerin, sinema yazarlarının ödülüydü bu.
En etkileyici konuşmaları Ali Özgentürk ve Atilla Dorsay yaptı. Sunucu Ceyda Düvenci, "Nejat İşler'in yanından geliyorum, moralim çok kötü" dedi ama o bir profesyoneldi ve esprili, kusursuz bir sunum gerçekleştirdi.
Törende 2013 yılında aramızdan ayrılan sanatçılar da anıldı ve hüzünlü anlar yaşandı. Ne uzun listeydi öyle; 2013 en acımasız yıl çıktı.

YİNE HAK EDEN KAZANDI
Hollanda'nın Norah Jones'u Karsu Dönmez, mini konserinde muhteşem bir performans sergiledi. Karsu'yu ilk defa canlı dinledim, hayran kaldım.
Ödüllerde gecenin tek bir galibi yoktu.
'Kelebeğin Rüyası'; En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'nun yanı sıra görüntü, sanat yönetimi ve müzik dallarında da aldığı toplam beş ödülle en çok ödül alan film oldu ama gecenin tek galibi olamadı. 'En İyi Film' ödülü 'Zerre'ye, 'En İyi Yönetmen' ödülü ise 'Jin'deki yönetimiyle Reha Erdem'e gitti. Kıvanç Tatlıtuğ; 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödül alırken zorlu rakipleri geride bıraktı ve sonuna kadar hak etti bu ödülü. Umarım bu prestijli ödül Kıvanç'ın daha çok sinema filminde rol almasını sağlar.
SİYAD Ödülleri'nin en güzel tarafı, şaibe ve tartışma yaratmaması. Yıllardır bu böyle; hak eden kazanıyor ve herkes kazananlara saygı duyuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA