Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Eyyvah eyvah 3'ün sırrı

'Eyyvah Eyvah'ı 2 milyon 459 bin, 'Eyyvah Eyvah 2'yi 3 milyon 974 bin kişi izledi. Bugün vizyona giren 'Eyyvah Eyvah 3'ün kalitesi de önceki filmlerle aynı. Hayat her ne kadar 'Geyiklili Hüseyin Badem' için zorlaşsa da, o istikrarlı bir şekilde güldürmeye devam ediyor. 'Hüseyin' baba oluyor, zabıta oluyor, can dostu 'Firuzan' ile 'İspanyol'u barıştırıyor, düzenbazlar oğlunu kaçırıyor vs... 'Geyiklili Hüseyin' durumdan duruma geçiyor ve bol bol güldürüyor. 'Eyyvah Eyvah' serisinin tutmasının nedeni de; durum komedisi yaratmadaki başarısı.
Burada 'Patron Mutlu Son İstiyor' örneğinden yola çıkmakta fayda var. Filmin Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı zekice, müthiş esprili diyalogları olan bir senaryosu vardı ama yönetmen durum komedisi yaratamamıştı. 'Eyyvah Eyvah 3'ün senaryosu kötü ve eleştiriyi hak edecek derecede basit ama bu basit senaryoyla güldürebilmesi de bir başarı öyküsü.
Çünkü filmin yönetmeni Hakan Algül, durum komedisi yaratmayı biliyor.

TRAKYA İNSANI...
Filmin gizli kahramanı ise yine Trakya insanı... Trakya insanının naif, samimi doğası filmde iyi işleniyor. Filmin bir diğer artısı; yan karakterlerin göstermelik olmaması. Tarık Ünlüoğlu, Salih Kalyon, Serra Yılmaz gibi oyuncuların sağlam bir esprisi var filmde. Tüm bu artılara, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın müthiş oyunculukları da eklenince, ortaya keyifli bir komedi çıkıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA