Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe'yi kurban seçtiler!

Gecenin karanlığında… 90 kilometre hızla giden bir otobüse… Hareket halindeki bir araçtan… Hem de önden, otobüsün ışıklarına rağmen… Tam da viyadüğün üzerinde ateş açmak… Hedefi tutturmak, şoförü yaralamak…
Böyle bir saldırı 'Görevimiz Tehlike' tarzı aksiyon-macera filmlerinde gerçekleşir… Eğer gerçek hayatta yaşanıyorsa, bunu fanatik bir taraftarın yapma ihtimali düşüktür.
Trabzon'un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı; aksi kanıtlanana kadar planlı, programlı profesyonel bir terör saldırısıdır.
Yaralanan şoförün kontrolü kaybetmesi halinde otobüsün uçuruma yuvarlanacak olma ihtimali ise, saldırının büyük can kaybını hedef aldığını gösteriyor. Eğer can kayıpları yaşansaydı toplumda büyük infial yaratacak bu saldırıyı kim düzenlemiş olabilir acaba?

GS BAŞKANI DA SÖYLEDİ
Toplum olarak o kadar kritik virajlardan geçiyoruz ki; saldırıyı fanatik bir taraftar yapmış dahi olsa buna kimse inanmaz, yıllarca komplo teorileri üretilir.
3 Temmuz süreci boyunca hep söyledik; birileri Fenerbahçe'ye operasyon düzenliyor. En son Galatasaray'ın Başkanı Duygun Yarsuvat da 'Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalıştılar' dedi. Artık Galatarasay taraftarı da Yarsuvat'a inanmalı!
Şike soruşturması yüzünden Fenerbahçe ve Türk futbolu büyük zarar gördü. Şimdi ise Fenerbahçe üzerinde kirli planlar tezgahlayanların hedefi daha büyük. Son dönemde yaşanılanlara bakılırsa, birileri Türkiye'de kaos ortamı yaratmak istiyor.
Eğer amaçları Fenerbahçeli futbolcuları öldürmek idiyse, birileri gerçekten çok ama çok büyük bir kaos ortamı istiyor. Bu süreçte hepimiz uyanık olmalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA