Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Kendall Jenner mı yoksa Gıgı Hadıd mi daha başarılı?

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un şöhreti popüler kültür dünyasında ismini duyurduğu 2000'li yıllarda sadece kendisine yaramadı. En yakın arkadaşları olan 80'lerin ünlü şarkıcısı Lionel Richie'nin kızı Nicole Richie ve ünlü bir avukatın kızı olan Kim Kardashian da Paris'in ününden yararlanarak her türlü mecrada görünür oldular. Kardashian daha sonra en yakın arkadaşı sayesinde aldığı ivmeyi devam ettirerek ününü her şekilde paraya çevirmeye devam etti. İngilizce 'celebrity culture' denilen, içerisinde ünlü oyuncu ve pop şarkıcılarını da barındıran ama büyük çoğunluğu 'hiçbir şey yapmadan bir şey olan' insanlardan oluşan bu grubun en tanınanlarından Kardashian Ailesi'nin hayatını senelerce izledik. Kim'in, rapçi kocası Kanye West ile her yaptığı hâlâ magazin dünyasını meşgul ediyor. Küçük kardeşlerden Kendall Jenner ise ortanca ablasının ününe yaklaşacak şekilde moda dünyasına adım attı ve doğal olarak güzeller güzeli pek çok kızın dişini tırnağına katarak çabalaması sonucu elde ettiği top modellik mertebesine çok kısa bir sürede ulaştı.
Kendall, manken olmayı hak edecek fiziksel özelliklere sahip. Bunun yanı sıra şöhrete küçük yaşından beri alışkın olduğu için moda dünyasında profesyonel şekilde hareket edeceği kesin. Kendall'ın moda dünyasında parladığı dönemde başka bir isim de mankenler arasında dikkat çekmeye başladı. 80'li yılların ünlü top modeli Yolanda Foster ile erkek model Mohamed Hadid'in kızları Gigi Hadid de moda dünyasında basamakları Kendall gibi hızla tırmanmaya başladı. Sürekli beraber gezen, benzer geçmişi ve muhtemel geleceği paylaşan bu iki güzelin hayatları da, dünyada pek çok insanın takip ettiği bir hayal âlemini yarattı. Kendileri iyi arkadaş olarak görünseler de biri esmer, diğeri sarışın bu iki kız, sürekli kıyaslanır hale geldi.

GIGI AŞKTA MUTLU

Gigi model bir anne ve zengin bir müzik yapımcısı üvey babaya sahip olsa da, İngiltere kraliyet ailesinden bile daha ünlü akrabalara sahip olan Kendall bu sene belli başlı moda haftalarında daha dişe dokunur defilelere çıktı. Ancak Kendall'ın dizi ya da film gibi başka bir mecrada şansının olabileceğini sanmıyorum. Genç modelin sevgili konusunda da şanslı olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm kızlarının da menajeri olan anne Kris'in, Kendall'a nefes aldırmadığı gerçek. Gigi ise Jonas Brothers'ın solisti Kevin ile flört ediyor ve mutlu görünüyor. Moda dünyasında bu kadar hızlı yükselen bu iki kızın ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek. Benim tercihim ise daha sevimli bulduğum Gigi'den yana, ya sizin?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA