Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Böyle başa böyle tarak

Akıllı insanın hali başka oluyor değil mi efendim.
Eh! Kendini her gün magazin basınında bir başkasıyla 'aşk' yaşarken (bu aşk da ne kolay yaşanabilen bi'şeymiş yahu) bulursan sonunda makarasını yaparsın (ya da anti- depresana bağlarsın).
İki sabah önce kankalar Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in el ele Bebek Kahve'den çıkarken 'Mutluyuz' pozu vermelerinden bahsediyorum. Gülmekten gözümden yaş geldi. Sanırım 'yılın en iyi çıkışı' bu.
Yıllarca magazin basını ile kavga edip, kızıp, "Yahu şimdi bu da yazılır mı?", "Size ne kardeşim?", "Yanımızdaki her karşı cinsle sevişecek miyiz?" tadında isyanları sıraladıktan sonra geldikleri nokta bu olmuş. Anlayana çok da iyi olmuş, cuk oturmuş.
Şu hayatta öğrendiğim en iyi formül budur; madem başa çıkamıyorsun, madem ne desen derdini anlatamıyorsun şakaya vurup, dalganı geçeceksin. Aksi halde açıklama yapmaktan, üzülmekten, sinirlenmekten davul gibi şişersin.
Bence çok tatlılar. Çiftimize mutluluklar, magazin ahalisine esenlikler, ferahlıklar diliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA