Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Sivas maçı en sert viraj

Kadıköy'deki Sivas galibiyetinden sonra, "Fenerbahçe şampiyondur" diye yazdım. Skor değildi argümanım, oynanan oyun ve takımın karakteri, bu inancı getirdi. Sonrasında da yenerek devam ettiler zaten...
Ersun Yanal, devre arasında yaptığı açıklamada, "Oyunumuz beni henüz tatmin etmiyor. Dönüşümde sorunlarımız var. Kamptan sonra daha da iyi olacağız" dedi. Amacı; hücumdan savunmaya dönerken, daha etkili ve verimli olmayı sağlamaktı. Konya maçında olmadı. Eskişehir'in ilk yarısında yaptılar. İkinci yarının büyük bölümünde de yapmaya çalıştılar.
Bu nedenle Sivasspor karşılaşması bu karakterin test edilmesi için keskin bir viraj. Mücadele eden oyuncuların, sahada vazgeçmeden geriye koşmaları ve yardımlaşmaları. Hazırlık maçlarında denenen üçlü sıkıştırma sayısının artması. Hep birlikte bekliyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA