Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Aykut Kocaman: 8

DERBİYİ futbolcular üzerinden değil, teknik direktörler üzerinden değerlendirelim...
Aykut Kocaman, maça sakatlıkları nedeniyle soru işaretleri taşıyan üç isimle başladı: Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Emre Belözoğlu. Bu aslında bir kumardı. Topuz kötü oynadı. Gökhan ilk devreyi bitiremedi. Emre ise ikinci yarının başında çıktı. Ama Gökhan'ın fedakarlığı, golde asist yapması ve sergilediği performans, alınan galibiyeti de ekleyince Kocaman'ın bu kumarı kazandığını gösteriyor. Benzer kumarı Gaziantep maçında Fatih Terim oynadı. Kaburgası ağrıyan ve devre arası çıkmak isteyen Engin'i "Sık dişini, oynarsın" diyip ikna etti. Engin de Elmander'e golün asistini yapıp Galatasaray'a maçı kazandıran adam oldu.
Emre ve Gökhan'ın sakatlıkları uzun sürerse belki Fenerbahçe kaybeder ama Kocaman derbiyi kazandığı için eleştirilmez. Kocaman'ı şu açıdan da kutlamak lazım: Fenerbahçe Gökhan ile sağdan bindirir gibi görünse de Beşiktaş'ı Stoch'un bölgesinden avladı. Yani sağ gösterip, sol vurdu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA