Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Carlos Carvalhal: 4

Carlos Carvalhal'in hocalığını sorgulamak gerek. Gerek saha içi gerekse saha dışında verdiği görüntülerde bize "Mükemmel, beyefendi bir insan" dedirtiyor. Sakat ve cezalılardan kalan elindeki malzemeyi doğru kullandığını söyleyemem. Sol bek Tanju'yu sağ bek, stoper Ersan'ı sol bek oynatmakbüyük hataydı. Holosko tercihinde ise Slovak oyuncu tarafından adeta hançerlendi. Çünkü Holosko oyunun başında iki tane gol olabilecek pozisyonu egoistliği ve laubaliliği yüzünden heba etti.
Stoch'un Tanju'yu çok kolay geçtiğini göremeyen Carvalhal, pozisyon hatası yapan, hücuma dahi çıkamayan Ersan'ı da gereksiz yere oyunda tuttu. Ekrem'i daha erken oyuna alıp, Ersan'ı çıkarmalı, Tanju'yu sola çekmeliydi. Ya da Necip'i erken oyuna alıp Toraman'ı stopere çekip Ersan'ın yerine de Egemen'i kaydırabilirdi. Beşiktaş, atakları ve golleri Stoch'un bölgesinden yedi. Bir teknik adam Stoch'un muhteşem oynadığını görür de önlem almaz mı? Diyelim Ekrem girdi, Holosko çıkar, en kötü ihtimalle Tanju hem savunmaya hem hücuma katkıda bulunurdu. Ekrem-Tanju ikilisi Stoch'un işlediği kanadı daha iyi savunurdu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA