BÜYÜKÇETİN'İN verdiği bilgiye göre, çalışanlar ille de et derken CEO ve yönetim kurulu üyeleri diyetisyen kontrolünde yemek yiyor. Kolesterol şeker, tansiyon problemine karşı önlem alınıyor. Bazılarına özel mutfaklar kuruluyor ve VIP aşçıları da bulunuyor. Aralarında İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Vestel İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül, Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan Sofra Grubu'nun müşterileri arasında yer alıyor. Özellikle Ersin Özince'nin sebze, zeytinyağlı gıdaları tercih ettiğini belirten Yaşar Büyükçetin, "Luciano Arkas, balık ve sebze ağırlıklı yemek yer. Ömer Yüngül beyaz et ve salata ile beslenir. Tuncay Özilhan da beyaz et tercih eder" dedi.