Türkiye'nin en iyi haber sitesi

SAVAŞ AY

Galatasaray tatsız tuzsuz

Görünen köy ortada. Keyif alacağımız kaç hareket yaptı ki koskoca Cimbom? İlk devrede Diyarbakır kalecisi pas tuttu, yalan ?
Güneydoğu yiğitleri "Büyük takımla oynuyoruz" endişesine kapılmasaydı beraberlik en kötü netice olurdu onlar için.

Hakan'ın tavrı
Hakan Şükür'ün afra tafraları.. "Küçük dağları yaratan adamı nasıl olur da kenara alırsınız" halleri çok itici oluyor. Hasan Şaş ortaları acemilik kokuyor falan falan..
Ben bir Fenerbahçeli olarak bu yılki tek rakibimizin de un ufak olup elenmesini istemiyorum. Güçsüz takımlara 3-5 atacaksın da ne olacak, di mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.