Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kader’ine bak sen!

Dün yazacaktım ama sayfama ilan geldi, bugüne kaldı... Kafamdaki asıl soru şu sevgili okurlar: Herkes mi delirdi? Herkes mi zıvanadan çıktı? Toplumsal değerler, aşka-kadına- aileye saygı bu kadar mı yerlerde? Herkes kendi ego gemisine binip rüzgar nereye götürürse gitmeye mi karar verdi?
'Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i Ahmet Arıman, kendisinden 30 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenmiş. İyi yapmış, bizi ilgilendirmez derken, Arıman demelere doyamadı sağ olsun. Bir insan, fikirlerinin doğru ve muhteşem olduğuna inanmaya görsün, anlatıyor da anlatıyor işte.
Misal şu cümleye bakın siz: "Kader 30 yaşında olsaydı onu almazdım, göğüsleri sarkmış olurdu."

BU ADAMA DEĞER Mİ?
Hadi inceleyelim... Yani diyor ki: 30 yaşını geçen kadından bir halt olmaz. Kadın mı o canım? Kadınlara hakaret ediyor yani. 30'dan sonra çöpe çıkarıyor.
Diyor ki, "Onu almazdım". Masa mıdır kadın, sandalye midir, ayakkabı mıdır, otomobil midir de almıyorsun? Sen kim oluyorsun da kadını alınıp verilen bir nesne sınıfına koyuyorsun!
Diyor ki, "Göğüsleri sarkmış olur". Yani kadını, evliliği, aşkı ve aileyi, iki memenin dikliğiyle ölçüyor.
Bir de 'meme' diyemiyor, 'göğüs' diyor. Kadına da 'bayan' diyor zaten.
Açıklamalarının devamına girmiyorum, girilirse çıkılamaz çünkü. Benim merak ettiğim, Kader Kaynak... Bu kafadaki bir adamla hayatını birleştiren Kader Kaynak ve diğer Kader Kaynak'lar... Oysa değer mi, böyle bir adamla bir dakika geçirmeye değer mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA