Bodrum'da geçen yıl şüphelileri takip eden 3 polis memurundan Ercan Yangöz'ün silahla ateş açılması sonucu şehit olması, birinin de yaralanmasına ilişkin haklarında dava açılan 1'i tutuklu 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Olayla ilgili 4. duruşma Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Fatih Özturan, taraf avukatları, şehit polisin babası Şahin Yangöz, annesi Nursel Yangöz ve yakınları ile şehit polisin meslektaşları katıldı. Tutuksuz sanık Efe Özturan ise duruşmaya katılmadı. 
BİLİRKİŞİ RAPORU BEKLENİYOR
Mahkeme heyeti, katil zanlısı Fatih Özturan'ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Tutuksuz sanık Efe Özturan ile ilgili yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol tedbirlerinin devamına karar verildi. Olaya ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ile ilgili dosyanın bilirkişiye gönderildiği ve karar duruşması olacağı tahmin edilen bir sonraki duruşmada bilirkişi raporunun beklendiği öğrenildi.
Mahkeme, bir sonraki duruşmayı 25 Mayıs'a erteledi.