6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son Dakika: Altında yükseliş devam edecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıkladı! | Video

Son Dakika: Altında yükseliş devam edecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıkladı! | Video

19.04.2022 | 13:29

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında son durum ne? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altına olan talep son zamanlarda daha da arttı. Gram altın dün 941 TL seviyelerine kadar yükseldi. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? Bundan sonraki seyri ne olacak? Altını şu anda almalı mı satmalı mı? Memiş, altın fiyatlarının daha da yükseleceğini belirterek tarih verdi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıkladı: "Büyüme endişeleri, enflasyon küresel piyasalarda artmaya devam ediyor ve merkez bankalarının faizi artırma süreci var. Uluslararası piyasalarda altın değer kazancını tekrar korumakta. Gram altın ve ONS altını ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor. Altın fiyatlarındaki yükselişi konuşurken ONS altındaki yükselişlerde dikkat çekici. 1.980 – 1.996 dolar bant aralığında geziniyor. 2.000 dolar seviyesinin üzerinde çok da duramıyor çünkü Mayıs'ın ilk haftasında FED'in faiz kararı var. Muhtemelen tekrar bir baskı gelebilir. Mayıs ve Haziran aylarında tekrar yukarı doğru hamlelerin devam etme olasılığı güçlü. Her ne kadar ONS altında kısa vadede bir geri çekilme yaşansa da gram altında bu geri çekilmelerin çok kalıcı olacağını göremeyiz. Özellikle yaz aylarında düğün sezonunda gram altın-TL fiyatında yükseliş olacağını öngördüğümü söyleyebilirim." açıklamalarında bulundu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA