Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Omuzlar filan öküz gibi, tebrik ederim..." (Zerrin Özer'in Türkstar'da yarışmacı Faruk Emre'yi değerlendirirken söyledikleri)

GAF KÜRSÜSÜ
"Zümrüt"
dizisindeki otomobilde kullanılan ve 78 ile başlayan plaka hayli gülünçtü. Zira Karabük'te üç harfli plakalara geçilmemişti!

BİZİM DECODER
Discovery Channel'da yayınlanan "Vatikan: Ebediyetin Şehri" belgeselinde Vatikan'ın bilinmeyen yönleri anlatılıyordu. Meğer Vatikan'da uzunluğu 8 kilometreyi bulan bir sanat galerisi mevcutmuş. Pek çok ünlü sanatçının eserlerinin sergilendiği galeride bir ziyaretçi her bir esere bir dakikalığına baksa, galeriden çıkması 12 yılı alabilirmiş. Vatikan 2 bin yıldır ayakta kalan tek insani müessese olarak tanıtıldı. Bu arada inanılmaz mal varlığı, ihtişamlı törenleri anlatıldı. Bütün bunları izlerken aklıma bir soru takıldı. Acaba bu göz kamaştırıcı varlık, fakir fukaraya dağıtılsa ve buradaki ruhban sınıfı mütevazı şartlarda görev yapsa Allah katında daha büyük bir hayır işlenmez miydi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA