Bu sezon Fenerbahçe Başkanı, olgunluğu ve tecrübesi ile parlıyor. Geçmiş yılların panik kararlarından arınmış, hatalarından ders çıkartarak, müthiş bir irade ortaya koyuyor.
Aykut Kocaman kararı da, transferdeki sakin ilerleyişi, sansasyonel transferden uzak kalarak, doğru paralarla, doğru mevkilere, doğru oyuncuların alınmasını sağlaması devrimdir. Gözleri boyamaktan vazgeçerek, radikal kararlar alması, değişimin kendisi ile başlayacağını ortaya koyması önemli. Young Boys'a elendikten sonra, "istifa" seslerine rağmen hocasının arkasında durması, takımın önde gelen oyuncularını hizaya sokarak, Kocaman'ı onore edip, tek adres göstermesi mükemmeldi.
Oyuncuya başka adres bırakmadığınızda, Alex Antalya maçındaki gibi her yere koşuyor, Santos da topu kaptırdığında arkasından koşuyor.
Yıldırım ilk yılından sonra ara verdiği idealist başkanlığa geri döndü. Doğru işler yapıyor.