Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

'Sportif Direktör' Şenol Güneş mi?

Şenol Güneş'in arka planda kalma hamlesi, aklıma "Sportif Direktörlüğe mi soyunuyor?" sorusunu getirdi...

* Trabzonspor, ligin ikinci yarısında aldığı 6 galibiyeti de tek farklı skorlarla elde etti. 4'ünde de 85. dakika ve sonrasında kazandı. Sizce bu şampiyonluğun habercisi olabilir mi?
Bunu böyle değerlendirmek doğru olmaz. Çok batıl inançları olan bir insan değilim ben. Zaten çalışana Allah verir. Trabzonspor da Fenerbahçe de çalışıyor. İkisinden biri de şampiyon olacak zaten. Bir tarafta oyunun sonuna kadar asılan, 85'ten sonra golleri bulan Trabzon ne kadar hak ediyorsa, bir tarafta 9 puan geride olmasına rağmen üst üste 9 maç kazanan (ki arada bir Trabzon galibiyeti İnönü ve Türk Telekom Arena'dan alınan 3 puanlar da var) geriden gelip maçları çeviren Fenerbahçe de hak ediyor. Dolayısıyla iki takım da şampiyonluk için elinden gelenin fazlasını sahaya koyuyor. Zaten Trabzon'un şampiyon olduğu veya şampiyonluğu kaçırdığı yıllarda rakibi genelde Fenerbahçe'ydi. O yüzden Trabzon- Fenerbahçe rekabetleri, Trabzon'un diğer rekabetlerinden daha önemlidir.
*
Cezası biten Şenol Güneş'in "Bundan sonra Ünal Karaman ön planda olacak" açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Belki polemiklerden dolayı antipatik göründüğünü düşündü Şenol Güneş hoca kendisinin. Belki de, ki bu bana daha mantıklı geliyor, format değiştirip önümüzdeki yıllarda sportif direktörlüğe soyunmayı düşünüyor. Bu hareket benim aklıma 'acaba mı' sorusunu getirdi. Ama tabii detayını bilemiyorum.
http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/04/06/340010898379.jpg

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA