Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Temeli olmayan kulüp bunu asla başaramaz

Geçen sezon şampiyonluğu son maçta bırakan Fenerbahçe, ayağa kalkıp bu sezon da tüm branşlarda favori oldu. Temel sağlam olmasa bu travma atlatılamazdı

Alex'le ilgili görüşünüz 'Dünyanın en formda oyuncularından biri' şeklindeydi Ankaragücü maçı sonrasında... Peki sizce Alex, form olarak kıyasladığınız Rooney, Messi, Ronaldo'nun takımlarında oynayabilir mi?
Bence kesinlikle oynar... Bu yıl özellikle ligin ikinci yarısındaki Alex, hatta daha geriye gidersek, Bursa'da 1-1 biten lig maçından itibaren, en verimli dönemini yaşıyor. Alex, F.Bahçe'nin geçmiş yıllarda da en etkili silahıydı. Ancak bu yıl kariyerinin en formda ve diri sezonunu geçiriyor.

Fenerbahçe için korkulan maç, gösteri maçına döndü Pazar gecesi... Şimdi iki kez şampiyonluğun verildiği son haftaya gelindi. Bir üçüncü travma yaşanır mı?
Tabii ki Sivas maçının psikolojisini yaşamak kolay değil... Sonuçta iki kez yaşanmış bir olay var. Üstelik biri de geçen sezon yaşanmış. Ama o güne dönüp baktığımızda "Bu travma zor atlatılır" deniyordu. Fakat başkan, yönetim, camia, taraftar, antrenör, oyuncu, çok kulübün yapamacayacağı şekilde atlattı bu travmayı. Artı ayağa kalktı, birleşti, bütün branşlarda da favori oldu.Temeli iyi olmayan bir kulüp, bunu asla başaramaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA