Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz adamın yamyamlığı

Bu haftanın en çarpıcı görüntüsü, Survivor'da yemek ödülünü kazanan aç ünlülerin sofraya saldırdığı anlardı.
Derya Büyükuncu, Özge Ulusoy, Asena ve Taner'in çekirge sürüsü halleri ekran başındaki herkese "Allah insanı açlıkla ıslah etmesin" dedirtti.
Derya'nın 10 parmağıyla pastaya dalması, Taner'in yarım tabak makarnayı bir hamlede ağzına tıkmaya çalışması, Özge'nin boğulma tehlikesi geçirmesi, Asena'nın mide spazmına uğraması sadece bizi değil, yarışma sonrası masayı toplamakla görevli Dominikli yerlileri de şaşırttı ve güldürdü.
Bizim ünlüler masaya saldırırken, siyahi yerliler birbirlerini dürtüp adanın orta yerinde yaşanan 'ilkelliğe' bakarak gülüşüyorlardı.
Bu arada işin bir de sağlık yönü var ki, biraz ihmal ediliyor. Uzmanlara danıştım.
Üç gün boyunca aç olan birinin, 5 dakika içinde sofrada ne varsa silip süpürmeye çalışması, ciddi sağlık sorunlarına, hatta kalp krizine bile neden olabilirmiş.
Herkese büyük geçmiş olsun!
NOT: Penaltı yarışmasında kullandığı dört atışı da gole çeviren ve Alex'e ilham veren Özge Ulusoy'u bu sezon Guiza'nın yerine Fenerbahçe'ye öneriyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA