Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tehlikeli hareketler bunlar

Özellikle spor yorumcularının ağızlarından çıkan her kelimeyi kuyumcu terazisiyle tartmaları gerektiğini hep söylüyorum. Çünkü ekran karşısında provokasyonlara son derece açık, çok çabuk etkilenebilecek, genç, heyecanlı ve genelde eğitimsiz bir sporsever kitlesi bulunuyor.
Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı şu günlerde ağızlardan çıkacak bir küçük kıvılcım, barutu tutuşturabilir.
Pazar gecesi Telegol'de Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu yine son anda kaçırabileceği ihtimalini değerlendirirken çok tehlikeli bir cümle kurdu. Dedi ki, "Fenerbahçe, Sivas'ta şampiyonluğu kaçırırsa, Fenerli taraftarlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden kendilerini aşağıya atsınlar..."
Tamam, teşbihte hata olmaz derler. Toroğlu, doğabilecek hayal kırıklığının derecesini anlatmak için bu örneği iyi niyetle vermiş olabilir. Ama yarın bu sebepten biri hayatına kıyarsa, Toroğlu hepimizden daha çok üzülmez mi?
Ben bunu 'tehlikeli hareket' olarak yorumlayıp düdüğümü çaldım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA