Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yahşi Cazibe tüyosu

Bu yıl Eurovision hüsranının merhemi Azerbaycan'ın birinciliği oldu. Hele solist Nigar'ın gece boyunca Türk bayrağını elinden düşürmemesi hepimizi gururlandırdı. 'İki devlet tek millet' olduğumuz bir kez de dünyanın önünde belgelendi.
Eminim Nigar ve Eldan önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelip haber bültenlerimize, şov programlarımıza da konuk olacaklardır. Ama ben şimdiden atv'nin Yahşi Cazibe dizisinin yapımcılarını naçizane uyarayım: Geç kalmadan gerekli koordinasyonu yapın ve bu ikiliyi ne yapıp edip, diziye konuk edin. Zaten Yahşi Cazibe, Azerbaycan'ın Eurovision zaferini gelecek haftadan itibaren dizinin içine monte edecektir diye tahmin ediyorum. Zira Gani Müjde böylesine zengin bir malzemeyi görmezden gelmeyecek kadar tecrübeli bir kalem. Ama bir de Nigar ile Eldan dizide bir bölüm oynarsa, tadından yenmez vallahi...
NOT: Suriye, Yunanistan ve Rusya ile vizeyi kaldırdık. Azerbaycan vizesinin devam etmesi bu kardeşliğe yakışıyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA