Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asena niye elendi?

Ah be Acun'um ne yaptın? Son programda benim yazılarımı dikkatle takip ettiğini, Survivor hakkındaki eleştirilerimi değerlendirdiğini söyleyince, birdenbire 'Survivor arzuhalcisi' haline geldim.
Şimdi sana ulaşmayı başaramayan kim varsa, "Abi Acun seni dinliyormuş, sen ona söylersin" diye başlayıp bana programla ilgili dilek ve şikayetlerini yazıyor.
Elektronik posta kutum Survivor mesajları ile dolup taştığı için başka bir şey okuyup yanıtlayamaz hale geldim.
Bu hafta Asena'nın elenmesi şok etkisi yarattı. Bana ulaşan eleştiri mesajlarının odağında, SMS süresinin kısalması nedeniyle Asena'nın elendiği görüşü var. Hatta bunun, Nihat'ı ve dolayısıyla yandaşı Tefik'i koruyup kollamak için geliştirilen bir strateji olduğunu bile söylüyorlar. Sistem değişikliğinin yeterince duyurulamadığını savunan bazı izleyiciler, "Eğer eskisi gibi oylama 1.5 saat değil de 3 gün sürseydi, Asena'yı elemek mümkün olmazdı" diyorlar.
Eh, elçiye zeval olmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA