Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En KRAL gece

17. Kral TV Müzik Ödülleri, bugüne kadar gördüğüm en eli ayağı düzgün ödül organizasyonuydu.
Bunun için Doğuş Grubu'nun sanata duyarlı yöneticileri başta olmak üzere bu özel gece için 3 aydır deli gibi çalışan Kral TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Gezegen Mehmet (Akbay) ile organizasyonun sorumlusu Emel Müftüoğlu'nu içtenlikle tebrik ediyorum.
Gecenin bu denli başarılı geçmesindeki en büyük etken, sorumlularının aylardır sektörün ileri gelenleriyle üst üste yaptıkları toplantılardı. Müzik birliklerinden prodüktörlere, sanatçılardan fan kulüp üyelerine kadar sektörün tüm aktörlerinden görüş aldılar.
Böyle olunca da ortaya aksaklığı az, süksesi çok, sürprizleri hoş, hakkaniyetli ve unutulmaz bir gece çıktı. Ayrıca yayının 100 yerel televizyon kanalıyla paylaşılması da organizasyona 'Türkiye'nin ödülü' etiketini yapıştırdı.
Kırmızı halı röportajları çok renkliydi. Açılış için seçilen Hüsnü Şenlendirici eşliğindeki keman dinletisi enfesti. Orhan Gencebay'ı elinde mikrofonla sahnede görmek hepimizi şaşırttı ve mutlu etti. Hele Sezen Aksu ve çetesinin (Sertab Erener, Levent Yüksel, Aşkın Nur Yengi) muhteşem gösterisi, kulak zarımıza masaj gibiydi. Aralarda eski ödül törenlerinden görüntülerin sunulması da hoş bir nostalji meltemi estirdi.
İbrahim Tatlıses ile Almanya'daki hastaneden yapılacak canlı yayına doktorlarının karşı çıkmasına ise çok sevindim.
Zira bu kadar ağır bir operasyon geçiren birinin canlı yayın heyecanıyla zorlanmasına gönlüm razı gelmeyecek, bu sütunlara bugün zehir zemberek bir eleştiri yazısı düşecekti. Bu vesileyle dudağımda dualarla, sevgili İbo'ya bir kez daha sağlık ve afiyet diliyorum.
Ekran karşısında not defterime tam da "Tarkan böyle bir gecede olmalıydı. Ödülünü yine başkaları gelip aldı. Bir sanatçı, sevenlerinden bu kadar izole yaşamamalı" diye yazıyordum ki, bir de ne göreyim? Tarkan sahnede... İşte 'sürpriz' diye buna derim.
Kral'cılar ödül gecesi çıtasını öyle yüksek bir yere koydular ki, artık herkes bu çıtanın üzerinden atlamak için daha fazla çalışmak, daha çok özen göstermek zorunda kalacak.
Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA