Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Selülitli hanımlar bu yazıyı atlamasın

Yazın ortası geldi, hanımların en büyük derdi yine depreşti: Selülit! Cilt dokusunun alt kısmındaki yağlanmanın yüzeye çıkması sonucu oluşan pütürlü, dalgalı (yaygın tabiriyle portakal kabuğu desenli) cilt bölgeleri, pek çok kadının korkulu rüyası. Peki selülit nasıl önlenir? Belgesel kanalları arasında gezinirken çaresini buldum ve özellikle hanım okurlarımla paylaşmak istedim. BBC?
Earth kanalında, her pazartesi saat 22.00 sularında yayına giren 'İyi Görünmek Hakkındaki Her Şey' adlı bir belgesel var. Estetik ve kozmetik konusundaki doğru bilinen yanlışlar, bilimsel araştırmalara dayandırılarak izleyicilerle paylaşılıyor. Örneğin, pahalı kozmetiklerin daha iyi olduğu yolundaki yaygın kanı, deneklerin katıldığı bir araştırma ile çürütüldü. Şişelerin üzerindeki etiketler kaldırıldı, deneklerden her iki ürünü de test etmeleri istendi. Denekler, yüzde 85 çoğunlukla daha ucuz olan ürünü tercih etti. Bir başka araştırmada; kozmetik
ürünlerin seçiminde içeriğin

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA