Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Sanki gökten beton yağmış!

* Turizm büyük gelecek vaad ediyor mu sizce Türkiye'ye?
Ben umutsuz değilim. Küresel dünyada görünmeyen yüksek inançlar var. Biri konsept, diğeri strateji. Biraz açayım size. Mesela Belek. Akdeniz çanağının en görkemli golf sahası olabilirdi. Alanya, butik otellerin, barların, restoranların olduğu bir butik şehir olabilirdi. Antalya bir Cannes, Monte Carlo olabilirdi. Yatlarla insanların yaklaştığı, büyük lüks yolcu gemilerinin uğradığı, müthiş bir hayvanat bahçesinin olduğu, şehrin göbeğinde en büyük nar bahçesine sahip olan bir şehir olabilirdi. Şimdi insanlar Antalya'ya girmemek için her yolu deniyorlar. Oysa Antalya markalar yaratabilirdi. Turistler, Antalya'ya en iyi şarapçıya, en iyi peynirciye, en iyi balıkçıya en iyi meyhaneciye gelebilmeliydi.

* Antalya turizmin merkezi olacakken, çok sevimsiz görünüyor insanlara sanıyorum...
Menderes Türel gibi, dünya görmüş gerçekten iyi bir belediye başkanı var şimdi. Ama çok hata yapılmış önceden. Sanki şehrin üstüne uçaksavarlarla milyonlarca ton beton atılmış. Betona boğulmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA