X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Sinem Öztürk
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Sinem Öztürk

  • Giriş Tarihi: 26.5.2013 15:46

Gözde Sinem Öztürk 1 Eylül 1985 yılında doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü okumaktadır. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze karakterini canlandırmıştır. Şu anda ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Sukran'i canlandırmaktadır.

Filmografi
2004 - Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler
2006 - Aşk Ruleti
2006 - Aloya
2007 - Ayak Altında
2007 - Duvar İklim
2007 - 2012 - Arka Sıradakiler
2009 - Uygun Adım Aşk
2010 - Dersimiz Atatürk
2010 - Uçan Melekler
2012 - Huzur Sokağı

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.