6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Başkan Erdoğan 11 maddelik İnsan Hakları Eylem planını açıkladı | Video

Başkan Erdoğan 11 maddelik İnsan Hakları Eylem planını açıkladı | Video

02.03.2021 | 15:21

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 11 ilke ve 9 amaçtan oluşan İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı. Başkan Erdoğan, "İnsan Hakları Eylem Planı'na ilişkin Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen 1,5 yıllık hazırlık sürecinde, toplumun her kesimi çalışmalara dahil edildi." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan, "Her maddenin hayata geçmesi için gereken adımları kararlılıkla atacağız." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 11 ilke ve 9 amaçtan oluşan İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı. Başkan Erdoğan, "İnsan Hakları Eylem Planı'na ilişkin Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen 1,5 yıllık hazırlık sürecinde, toplumun her kesimi çalışmalara dahil edildi." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan, "Her maddenin hayata geçmesi için gereken adımları kararlılıkla atacağız." dedi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA